Tao transformatie workshop

 

de weg van transformatie voor je gezondheid, relaties, financiën en het andere …

LIVE  op locatie in Almere
in het PUUR Zentrum (routebeschrijving)

Wanneer je een specifieke en hardnekkige uitdaging hebt in jouw persoonlijke leven op fysiek, mentaal of emotioneel niveau of je wilt meer flow, plezier en helderheid ervaren in je persoonlijke relaties, financiën of je gezondheid, maar het lukt keer op keer niet. Wat is de kernoorzaak van de uitdagingen die jij ervaart? In deze workshop gaan we dieper in op de Tao.  Wat is de Tao? Hoe kan Tao ons de transformatie geven? Tao is de bron. Volg je de Tao, dan ervaar je bloei in je leven. Ga je in tegen de Tao, dan ervaar je uitdagingen in je leven. Tao Transformatie workshop geeft jou de brug naar meer balans, harmonie, connectie, helderheid, vrede, vrijheid, hoop en het andere waar jij opzoek naar bent. 

geluk

De Helende werking van het Tao KalligraFIE VELD Healing Systeem

Alleen al door aanwezig te zijn in het Tao Veld met de Tao Kalligrafieën van Dr. en Master Zhi Gang Sha, werkt transformerend! Eén van de Tao wijsheden van waaruit we werken is dat alles informatie is en een veld van energie bevat. Met regelmatige of gerichte oefeningen kunnen we de informatie, frequentie en vibratie van onze blokkades transformeren en verbeteringen ervaren in onze fysieke, mentale en emotionele condities.
Door het volgen van de Tao Kalligrafie verbind je je met de onmetelijke kracht, zuiverende werking en helend vermogen van de Bron. Het brengt alles in je leven weer in balans en brengt verbetering op alle gebieden, verheldering in je bewustzijn en verhoogt je levensenergie. 
Tijdens de workshop gaan we veel dieper in op de mogelijkheden van de Tao.  Niet alleen de theorie, maar vooral gericht op de oefeningen voor transformatie.

 

 “Ik heb de kracht om mezelf te helen”

“Jij hebt de kracht om jezelf te helen”

“Samen hebben we de kracht om alles en iedereen te helen”

~ Dr. en Master Zhi Gang Sha

Ervaar het zelF tijdens de workshop

zaterdag 13 april

10:00 – 17:00 uur

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.