diensten

Tao Kalligrafie

Tao Kalligrafie is één van de meest vernieuwende en krachtige healing technieken die in deze tijd beschikbaar is. 

Het doorgeven van deze waarheid en healing gebeurt door middel van een speciale Tao Kalligrafie – penseelstreek vanuit één beweging. Het volgen of schrijven van een Tao Kalligrafie heeft zeer krachtige effecten op je lichaam, geest en ziel. Realiseer wat je voorheen als onmogelijk hield. Schrijf jouw persoonlijke of Tao Chang Kalligrafie en ervaar wat de wondere kracht van de Tao voor jouw leven kan betekenen.

Tao Kalligrafie schrijven

TAO CHANG

Jouw reis in het leven, op zoek naar antwoorden kan op een Tao wijze met Heart Solutions. Door de Tao Chang teachings leer je werken met Tao wijsheid, Tao eenheid, Tao oefeningen, Tao oplossingen, Tao wetenschap, Tao levenspad en zoveel meer. Volg het pad van de Tao en alles kan op de juiste plek vallen. Word één met jouw levenspad en blijf verbonden met de Tao. Meld je aan voor onze speciale Tao Chang – en oefen met ons mee.

Meer informatie & aanmelden

Persoonlijk Consult

Bij persoonlijke levensvragen en uitdagingen bieden we je persoonlijke begeleiding en hulp. We werken met duizenden jaren oude technieken die optimalisatie  en transformatie van lichaam, geest en ziel  kunnen geven, zuiver vanuit de Tao bron.  Wij zijn een kanaal om je te verbinden met het veld van de allerhoogste frequenties van de bron. Toepasbaar bij transformatie, preventie van ziekte, verjonging, meer energie, meer balans en ondersteunen van het healingsproces. Ontvang zelf een persoonlijk reading consult of persoonlijke Tao Kalligrafie als oplossing voor de uitdagingen in jouw leven.

Meer informatie & boeken

Andere vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.