Tao kalligrafie workshop

Ervaar de helende kunst

Zaterdag 9 maart 2024
10:00 – 17:00 uur

Kan kunst helende krachten hebben? Jazeker!
Tao Kalligrafie is een uniek en krachtig middel om healing en transformatie te bereiken. Tao Kalligrafie is zichtbare kunst met een onzichtbare kracht.
Werken met Tao Kalligrafie creëert een unieke frequentie en vibratie: een Tao veld, wat ons verbindt met de kwaliteit (Shen, Chi en Jing) van de bron ofwel met de hoogste liefdeskracht in het universum. De Tao Kalligrafie werkt daarbij als een portaal voor het Tao veld.

verbinden-met-de-bron

Tao Kalligrafie is een Tao veld. Dit zuivere veld is in staat om negatieve informatie in onze Shen, Chi en Jing om te zetten in positieve informatie en de eenheid en samenwerking in onze ziel, hart, geest en lichaam te bevorderen.
En dat is de sleutel voor gezondheid en welbevinden. Met een Tao Kalligrafie in huis of bedrijf verandert je totale Feng Shui voor meer harmonie in je leven.

Iedere Tao Kalligrafie bevat bovendien een specifieke positieve boodschap, zoals de Grootste Liefde (Da Ai in het Chinees). Iedere boodschap draagt op zijn manier bij aan verdere healing en transformatie. Zo zegt Dr. en Master Zhi Gang Sha over liefde: “Liefde lost alle blokkades op en transformeert heel het leven.” Dit maakt ook de kracht van het Tao veld ofwel Liefdesveld zo uniek.

” 书 能 载 道 – Shu Neng Zai Tao – Kalligrafie kan de waarheid dragen.”

voordelen-tao-kalligrafie-schrijven

 Tijdens een Tao Kalligrafie workshop hebben we een groep mogen ontvangen en begeleiden in hun ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis met Tao Kalligrafie schrijven. Zo ervaarde een nieuwe deelnemer die al 15 jaren lang hevig pijn had aan haar linker heup door slijmbeursontsteking, bijna geen pijn meer had halverwege de middag.  Zij was uitgekozen als demo voor een healing bij het schrijven van een Da Ai Tao Kalligrafie. “Da Ai” betekent “grootste liefde”. Mensen in de zaal konden zien hoe zij totaal transformeerde. Dit allemaal door de unieke helende kracht van Tao Kalligrafie.

Kom en ervaar de kracht en mogelijkheden van Tao Kalligrafie, die je terugbrengt naar de kern en zo dichtbij de Tao Bron. Vele duizenden mensen over de wereld hebben bijzondere healing en transformaties ervaren.

Tijdens de workshop ga je Tao Kalligrafie leren schrijven. Hierbij leer je het unieke eenheidsschrift (Yi Bi Zi) toepassen en leer je als eerste de tien belangrijkste kernkwaliteiten van Tao schrijven, beginnend met de grootste liefde. Het leren schrijven van Tao Kalligrafie is een gevorderde oefening, waar vreugdevolle kunstcreatie hand in hand gaat met verdere healing en transformatie. Ervaar hoe jouw Tao Kalligrafie schrijven een spiegel kan zijn voor leven. Heb je al ervaring met Tao Kalligrafie? Dan zal deze workshop jou ook zeker aanspreken.

Earlybird €45
tot 24 februari

(daarna €60)

Zaterdag 9 maart 2024

 

10:00 – 17:00 uur

PUUR Zentrum
Almere

routebeschrijving

“What you write is what you become.”

Ja, ik doe mee

Een Hardnekkige uitdaging vraagt om een Heart Solution

Wil je professionele begeleiding bij een levensvraagstuk of uitdaging in je gezondheid boek dan een persoonlijke Tao Kalligrafie sessie met Dennis of Hetty.

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.