san bao 三寶 

Zondag 3 september 2023

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

LIVE op locatie: PUUR Zentrum te Almere (inloop vanaf 09:30 uur)

5000 jaar oude wijsheden zijn nu in deze moderne wereld meer dan ooit nodig. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gesproken over de Jing, Qi en Shen. Jing is de materie, Qi is de energie en Shen is de ziel. San Bao betekent drie juwelen of schatten. De drie schatten vanuit de traditionele Chinese geneeskunde zijn Jing, Qi en Shen.

Dr. en Master Zhi Gang Sha brengt ons een nieuw niveau van interpretatie over de San Bao. Hij draait het liever om. Shen, Qi en Jing. Waarbij elk onderdeel even belangrijk is en één geheel vormt. Shen Qi Jing vertelt ons wie we zijn. Shen Qi Jing bevat het verhaal van je leven, je kern en je ziel. Shen is de ziel, inclusief het hart en de geest. Qi is energie en Jing is materie.

 Het begint bij de ziel. We spreken ook wel over “de ziel is de baas” en er is nog meer.

essentie

De universele wet van Shen, Qi en Jing
(5 niveaus van Creatie)

… is een informatiesysteem, een creatie systeem, een transformatie systeem. Hiermee wordt bedoeld dat als je de informatie verandert, je uiteindelijk alles kan veranderen of te wel kan creëren.

Het is het proces van creatie en manifestatie: positieve informatie creëert goede gezondheid, harmonieuze relaties en bloeiende financiën;
negatief informatie produceert ziekte en uitdagingen. De wet van SQJ is het balanceren van je informatiesysteem.

“Heel de ziel eerst, en de rest zal volgen.” ~ Dr. & Master Zhi Gang Sha

Wat is de ziel?

De Ziel is de totale beschikbare informatie. Quantum Fysica leert dat alles informatie is. Tao Wetenschap leert ons dat alles informatie is, het Hart is de ontvanger van de informatie, de Geest is de processor, Qi, de energie, is de verplaatser van informatie, Jing is Materie en is de transformator van de informatie.

De Ziel is een informatie opslagplaats gegenereerd uit ervaringen die je hebt gehad sinds je geboorte in dit leven (en vorige levens, als dat is wat je gelooft). De ziel is de inhoud van informatie binnen het kwantumveld. Elke orgaan, cel, DNA en molecuul heeft zijn eigen kwantumveld.

Kwantumwetenschap zegt dat alles en iedereen een optelsom is van negatieve en positieve informatie, energie en materie. Dat geldt niet alleen voor de mens maar ook voor dieren, relaties, financiën en meer.

Workshop

In de workshop zullen we dit verder uitleggen hoe dit werkt. We geven je meerdere krachttechnieken mee, zodat je kan blijven werken aan Soul Healing. Je ontvangt oude wijsheden die je misschien nog nooit eerder van hebt gehoord. Elk moment in de workshop kan voor jou de grote transformatie zijn. En het meest bijzondere is dat je een permanente Tao lichtoverdracht ontvangt (t.w.v. €70). De Tao lichtoverdracht heeft een vorm van gouden lichtbal. Dit wordt ook wel een Tao Jin Dan genoemd. Tao is de Bron. Jin is goud. Dan is een lichtbal. Over duizenden jaren heen hebben de Tao meesters grotendeels in hun leven getraind om deze Tao Jin Dan te cultiveren. Zeker niet eenvoudig. We zijn in een nieuwe fase in deze wereld en in het universum met hele bijzondere mensen, waaronder Dr. en Master Zhi Gang Sha. Hij heeft ons getraind en spiritueel bekrachtigd om anderen te helpen met Tao Healing, inclusief Tao Kalligrafie, Tao Song, Tao lichtoverdrachten, Tao Hands, Tao Veld en zoveel meer.

Voor alle deelnemers voor wie dit allemaal nieuw is, ontvangen tevens ook een BONUS om 2 weken mee te doen met de 6 online Tao groepspractica (t.w.v. €35). De groepspractica is een extra boost en het verder activeren en werken met je Tao gouden lichtbal voor verder healing en transformatie voor jouw gezondheidsverzoek.

workshop "san bao" met o.a.:

Shen Qi Jing: een universele wet

Xing Gong & Ming Gong: eeuwenoude technieken voor transformatie van alle aspecten in het leven

Tao Jin Dan: ontvang een permanente Tao lichtoverdracht voor je gezondheid.

Vier krachttechnieken®: eeuwenoude oosterse geheimen

Onze 4 lichamen: een nieuwe benadering voor je gezondheid, welzijn en longevity.

Verhoog je frequentie: Healing en Preventie

Tao Transformatieve Technologie: Ervaar de kracht en magie van Tao Kalligrafie

En meer . . .

-bonus-

Als dit je eerste kennismaking is dan ontvang je 2 weken Tao Chang Boost (gratis)

Optioneel kan je voor meerdere situaties voor je gezondheid of andere aspecten in je leven spirituele bekrachtiging en Soul Healing ontvangen. Dit wordt verder uitgelegd tijdens de workshop.

Een Tao lichtoverdracht geeft je Tao Kracht met Tao Shen Qi Jing.

Eén van de bekrachtigingszinnen van onze leraar Dr. en Master Zhi Gang Sha is:

 “Ik heb de kracht om mezelf te helen”

“Jij hebt de kracht om jezelf te helen”

“Samen hebben we de kracht om alles en iedereen te helen”

Ervaar het zelf

De kracht van een Tao lichtoverdracht gaat werkelijk boven ons bewustzijn. Wil je weten of de Peer zoet smaakt, proef het. Wil je weten of Soul Healing werkt, ervaar het zelf.

Er zijn veel verschillende positieve ervaringsverhalen van mensen over de wereld die de technieken en wijsheden hebben toegepast van Dr. & Master Sha in hun leven, voor hun proces van healing, preventie, versterking, verjonging, intelligentie en totale levenstransformatie inclusief gezondheid, relaties, financiën en spirituele ontwikkeling. Lees deze op Testimonials – Master Sha (drsha.com).

We zien je graag op deze zondag 3 september in Almere bij PUUR Zentrum

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.