Tao Healing & Tao Hands
introductie avonden

 

Uplift your life

Ben jij er klaar voor? 

Je wilt je gezondheid, relaties, financiën, werk, persoonlijke omstandigheden veranderen, of één van deze levensgebieden meer in de stroom brengen. Het enige wat je hoeft te doen is je innerlijke blokkades verwijderen en naar de kernoorzaak te gaan waar deze blokkades zich hebben ontwikkeld.

Wat is Tao? Tao staat voor de Bron, de eenheid, de creërende kracht van alles. Iedereen geeft hier zijn of haar eigen naam aan. Wij noemen het Tao. Alles wat we doen vanuit Heart Solutions, is verbonden met Tao. Denk bijvoorbeeld aan Tao Meditatie, Tao Tai Chi, Tao Kalligrafie, Tao Zang, Tao Dans, Tao Feng Shui, Tao onderricht, Tao methodes & technieken, en zoveel meer.

Alle voorbeelden vallen onder de noemer Tao Healing. Waarom? Tao kent geen dualiteit, is alleen positief, puur, verlicht, verbindend, groter dan het grootst, kleiner dan het kleinst, kent geen tijd en geen vorm. Tao is de weg, de natuur en het leven. Tao is de ultieme schepper van alles en iedereen.

Door deelname in een Tao Healing & Tao Hands avond ervaar je iets magisch, iets onverklaarbaars, iets wat boven je bevattingsvermogen gaat. Dit kan het begin zijn waar portalen opengaan en de kracht door je handen gaan. Proef de mogelijkheden hoe Tao Hands jou leven kunnen verrijken.

Ervaar tijdens de introductie avonden
TAO HEALING & TAO HANDS

vrijdag 19 juli

vrijdag 26 juli

Soul Healing events

Tao Healing avond

Wil jij gezonder en gelukkiger zijn of werken aan meer harmonieuze relaties? Vraag jij je af waarom bepaalde uitdagingen in het leven telkens weer terugkomen? Wil je graag anderen helpen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je antwoord op levensvragen?

Dit zijn allemaal vragen die je niet standaard meekrijg in je opvoeding of opleidingen. Tao Healing kan antwoord hierop geven. Tao Healing gaat een stap verder dan alleen healing van het fysieke lichaam, verder dan healing met energetische energie.

Verbeter je gezondheid, relaties, financiën, en spirituele ontwikkeling.

ervaringen van deelnemers

”Ik voel mijn rugpijn van 9 jaren lang niet meer. Ik voel me stevig op de grond staan en alles lijkt wel nieuw.”

“Ik vind het leuk om iedere keer de verbeteringen te zien en de verandering te voelen in mezelf. Het geeft me vreugde.”

“Na een drukke werkdag met veel stress, ervaar ik in zo’n korte tijd de rust en ontspanning”

voordelen-tao-kalligrafie-schrijven

Tao Hands

Tao Hands werkt direct met hoogste frequentie van licht vanuit de Bron, is daardoor super krachtig en effectief om blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te herstellen of te transformeren. Tao Hands brengt lagere trillingen, zoals twijfel, angst, onbalans, en blokkades naar een hoger trillingsniveau. Blokkades worden opgeheven en de weg wordt vrij gemaakt naar meer liefde, harmonie, ontspanning, levensvreugde, vervulling en succes. Tao Hands kunnen op alle levensgebieden worden toegepast. Van alledaagse situaties, relaties, financiën en (vaak chronische) ziekten, tot mentale en emotionele problemen. Het heeft duizenden mensen geholpen om stress en pijn (en zelfs ziekte) los te laten, om geluk te vinden, om nieuwe vermogens te ontdekken en hun grotere potentieel te vervullen.

Vrijdag 19 juli
19:30 – 21:00 uur

TAO HEALING & TAO HANDS

 via ZOOM en LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

(inloop vanaf 19:00 uur)

Vrijdag 26 juli
19:30 – 21:30 uur

TAO HEALING & TAO HANDS

via ZOOM en LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

(inloop vanaf 19:00 uur)

Wat kan je verwachten?

Elke Tao Healing avond is uniek. De agenda kan helemaal anders zijn dan gepland. Precies wat nodig is voor de groep zal de flow van de avond ook gaan. Deze avonden zijn vooral bedoeld om een ervaring te geven. Kans is groot dat er 1 of meerdere individuele healing demo’s worden gegeven naast healing voor de groep. Daarom ook een warme uitnodiging om iemand mee te nemen die dit goed kan gebruiken. We zullen ook een korte uitleg geven over Tao Hands en hoe dit ons kan helpen in elk aspect van het leven. De avonden worden rijkelijk gevuld met veel ervaringen, blessings en healing, wijsheid, liefde en licht.

Dennis en Hetty zijn getraind en gecertificeerd tot één van de krachtigste Tao Healers en Teachers in Nederland door Dr. en Master Zhi Gang Sha.
Eén van zijn bekrachtigingen: “Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen kunnen we de wereld helen.” 
Vele duizenden mensen over de wereld hebben de kracht, de mogelijkheden en het belang van Tao Hands al ervaren.

Dennis: “Bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mocht opleiden heb ik al veel wonderbaarlijke healing en transformaties mogen meemaken. Ik voel me een gezegend mens. In de 10 jaar dat ik dit werk mag doen, zijn het de drie zinnen van Dr. en Master Sha die telkens weer terugkomen: “Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen en de wereld te helen.”

Hetty: “Ik wil je helpen te stralen van binnenuit, door vanuit het hart de verbinding te maken voor een gezonder en gelukkiger leven. Ik heb mijn leven getransformeerd met Tao teachings, wijsheid en technieken, die Dr en Master Sha mij persoonlijk heeft geleerd.”

Iedereen kan meer Healing ontvangen. Healing voor je fysieke, emotionele, mentale of zelfs je spirituele lichaam. Heb je gezondheidsproblemen? Heb je pijn? Heb je stress? Kan je moeilijk slapen? Leef in je angst of met veel boosheid? Zijn er relaties die niet in harmonie zijn? Wil je meer leven en beleven vanuit je hart? Of heb je financiële uitdagingen? Dit zijn allerlei voorbeelden waar je Healing voor kunt ontvangen. Natuurlijk kan je ook Healing ontvangen voor meer energie. Dat kunnen we allemaal goed gebruiken. Met Tao Hands kan je jezelf en andere helpen. Misschien is dit wel hetgene waar je lang op hebt gewacht. 

De Tao Healing & Tao Hands avonden worden begeleid door Dennis Chan en Hetty Tsang samen met andere Tao Healers & Teachers in het PUUR Zentrum in Almere. Naast de Healing die je ontvangt leggen we je uit hoe Tao Hands werkt. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen. Wel 7000 mensen over de wereld hebben Tao Hands ontvangen en de kracht, de mogelijkheden, de resultaten en het belang van Tao Hands zijn mega verbluffend.

We zien er naar uit om jou en misschien wel iemand die je meeneemt te verwelkomen op één of meerdere avonden deze maand. En wie weet ben jij binnenkort ook klaar om de stap te maken als Tao Hands Healer.

 

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.