Ervaringen van ClIënTEN

Ware verhalen van mensen met hun bijzondere ervaringen en transformatie.

Het was pittig afgelopen week. Het werk vroeg veel van me en mijn hoofd zit vol gedachten. Het voelt zwaar in me. Ik voel me eigenlijk ook vies. Ik zou willen douchen en op de bank willen ploffen.  In plaats daarvan, rij ik naar Almere. Op weg naar een energieveld van kalligrafieën. 

Na een vriendelijke begroeting met een kopje thee, activeert Hetty het kalligrafieveld. Ik voel meteen energie naar me toe stromen. Ik blijf rustig zitten, terwijl het in mijn lijf begint te trillen.  Ik voel licht door me heengaan en naar beneden stromen, door mijn benen en voeten naar de aarde. Het voelt alsof ik word schoon gemaakt. De zwaarte in me wordt minder. Na veel gegaap, wat schokjes in mijn lijf en een traantje wat ineens uit mijn linkeroog loopt, komt de vraag van Hetty: “Gaat het?”.  “Ja”, zeg ik, want eigenlijk gaat het wel weer. Na wat gezucht en een slokje water voel ik me langzaam maar zeker energieker worden.  Waar ik eerst dacht: ik blijf hier een uur zitten, voel ik nu de behoefte om te gaan bewegen. Ik sta op en kies intuïtief een kalligrafie om te gaan volgen met Tai Chi.

“Hoe was het?”, vraagt Hetty na een uur.  “Fijn!”, zeg ik. Ik voel me schoon en opgeladen.  Terwijl ik de deur uit loop, bedenk ik dat ik mijn auto nog wel even door de wasstraat kan halen en stofzuigen. Ik moet lachen. Dat klinkt heel anders in mijn hoofd, dan een uur geleden.

Ik heb een pendel. Eentje die is gedownload in mijn lichaam. Ik had er geen idee van, dat dit bestond. Wanneer ik een gesloten vraag stel, antwoord mijn pendel met ja of nee. Bij mij betekent naar voren bewegen ja en naar achteren nee.  Ooit heb ik van mijn zus een pendel gekregen. Zo’n kettinkje met een kegeltje eraan. Na een korte uitleg kon ik het zelf wel, zei ze.  Nou, dat was niet zo. Het ding ging dus al snel aan de kant. Zo ging het eigenlijk ook met de pendel die ik kreeg in mijn lichaam.  Die gooide ik niet aan de kant, want dat gaat natuurlijk niet. Die negeerde ik.  Eigenwijs als ik kan zijn, vond ik, dat ik een fantastische intuïtie heb en dat dit wel genoeg was.

Op een dag zat ik middenin gedoe. Niet lekker in mijn vel, veel emoties. Ik wilde daar graag uit komen, maar mijn intuïtie werd overschaduwd door negativiteit.  Hetty zei: “Nu heb je juist je pendel nodig. ” Ze legde me uit, dat de pendel sterker wordt, wanneer je daarmee werkt. Het enige wat je nodig hebt is vertrouwen. Okee, dacht ik, vooruit maar, het klinkt logisch, ik ga aan de slag. Nou, dat vertrouwen, dat was nog een ding. En wat dacht je van de juiste vragen stellen. Tjonge.  Uiteindelijk is het me gelukt. Wanneer ik nu in de problemen kom en het niet meer weet, vraag ik mijn pendel om raad. Ik heb ‘m altijd bij me. Handig.

Vrouw vraagt hulp voor zijn man die veel pijn had in zijn hart:
Hij viel meteen in slaap. ik voelde de energie en de kracht van deze blessing! Ik ben heel emotioneel en dankbaar. Hij wordt nu ook emotioneel. Hij is nu heel ontspannen. Hij had voor de blessing een heel rood hoofd. dat is nu weer normaal.

De volgende dag:
Hij is rond aan het lopen bij de bouw en ik zie aan zijn lopen en bewegen dat hij zich beter voelt. Hij heeft goed geslapen. Het gaat goed en ziet er ook gped uit. hij is weer aktief. Ik ben heel dankbaar!! Dank je wel Dennis.

We maken graag kennis

Vanuit ons hart nodigen we je uit om kennis te maken. We staan graag voor je klaar om je te begeleiden en helpen bij levensvragen en uitdagingen. Stel je vraag en we brengen je graag in contact met de oplossingen in jouw hart.

Ik was gegrepen door jou Dennis, je verhaal en je healing tijdens de Tao avond. Ik heb sinds mijn jonge jaren al zoveel uitdagingen met mijn knie. Afgelopen maanden is deze weer ontzettend dik geworden met alle ongemakken van dien. Op die avond ben ik gekozen als demo tijdens je introductie avond over Tao. Ik had een constante pijn, ook bij het zitten, van 6-7 op een van maximum 10 (heel veel pijn). Ik weet niet wat Dennis deed maar mijn pijn wat na een paar minuten volledig weg. Totaal geen pijn meer. Zo bijzonder en dit is ook zo gebleven. Ik ga nu regelmatig bij Dennis voor een persoonlijke consult voor mijn levensthema’s.

Dank voor de organisatie van deze life-bijeenkomst, fijn al die blije mensen.

Wat een ervaring om op rijstpapier te schrijven met echte inkt.  Het voelde stroever en was een uitdaging voor mijn vertrouwen en dat ik bij het ‘lezen’ positieve feed-back ontving, terwijl ik zelf aanmerkingen zag. Dat deden jullie trouwens bij iedereen die positieve feed-back.

Ik vond het ook heel speciaal dat iedereen het zo snel oppakte, er waren meerderen bij voor de aller eerste keer!  dan zie je hoe krachtig de veld werking is die in de afgelopen 10 jaar is opgebouwd.  en in nederland door jullie.  top !

De tien Da, interessante kalligrafieën. Vroeger, in het voormalige soulfullnesscentrum, hingen ze in een speciaal kamertje. Daar kwam je niet zomaar in. Het was wat mysterieus en destijds een hele belevenis om ze te zien. Nu zijn ze een stuk toegankelijker. Het zijn kalligrafieën met prachtige kwaliteiten met mooie Chinese namen als Da Ai en Da Kuan Shu. Da betekent grootste en wat erachter aan komt zijn dingen als liefde, vergeving, compassie, harmonie, dankbaarheid etc. Mooie dingen.  Dingen die je wil voor jezelf en de wereld om je heen. Ik tenminste.

Momenteel ben ik erg geïntrigeerd door Da Qian Bei. Dat betekent Grootste Nederigheid. Wow, wat had ik een lange tijd moeite met het woord nederigheid. Het woordje nederig zit erin en ik linkte het aan onderdanigheid en daar gingen mijn haren recht van overeind staan. Dat is er ondertussen af. Ik werk momenteel aan mijn ego, of eigenlijk het loslaten daarvan. Mijn ego zit me namelijk dusdanig in de weg in het dagelijks leven. Dat wil de baas spelen en laten zien dat ik gelijk heb en zo. Daar krijg je gedoe van. Da Qian Bei helpt me erbij. Niet alleen het tracen van de kalligrafie, maar ook de muziek die erbij gemaakt is. Die speel ik graag thuis en in mijn auto. Lekker meezingen in het Engels en het Chinees. Zou ik vroeger nooit gedacht hebben, dat ik ooit in het Chinees zou zingen.

We maken graag kennis

Vanuit ons hart nodigen we je uit om kennis te maken. We staan graag voor je klaar om je te begeleiden en helpen bij levensvragen en uitdagingen. Stel je vraag en we brengen je graag in contact met de oplossingen in jouw hart.

”Na jarenlang zeer heftige rugpijn die zijn werk en dagelijks leven enorm beperkte ervaart nagenoeg geen pijn meer waardoor hij weer bijna alles kan doen wat hij wil.”

2 lichtoverdrachten uit de kalligrafie voor de rug en botten/gewrichten ontvangen.

Man, 56 jaar

1 a 2 keer per  maand zeer heftige migraine, wat haar leven stil zette transformeerde deze conditie naar geen migraine meer.  Wat niet alleen fysiek maar ook emotioneel een enorme opluchting is.”

1 lichtoverdracht ontvangen om de blokkades die de migraine veroorzaakten te transformeren. 

Vrouw, 49 jaar

Kon niet meer lopen na heftige reuma uitbarsting met heel veel pijn en ontstekingen in knie, elleboog en voet. Nu pijn vrij en grotendeels zijn leven weer op kunnen pakken.”

2 weken lang een speciaal voor deze aandoening geschreven kalligrafie gevolgd en een aantal lichtoverdrachten ontvangen uit de kalligrafie voor spieren, gewrichten en longen.

Jongen 17 jaar

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.