Dennis Chan

Dennis Chan heeft als één van de hoofdtrainers van het voormalige Tao Center vele harten mogen raken en helpen. Hij is jarenlang getraind door Dr. en Master Zhi Gang Sha en is gecertificeerd als Master Teacher en Tao Kalligrafie leraar.

Onlangs heeft Dennis de stap gezet om samen met zijn prachtige vrouw Hetty zelfstandig verder te gaan. Velen die hen kennen zullen hun kwaliteiten blijven ervaren. Door zijn toewijding, wijsheid en persoonlijke ervaringen kan hij de Tao wijsheid overbrengen aan anderen.

Leeftijd, achtergrond of afkomst spelen hierbij geen rol. Zijn missie is om anderen te helpen om gelukkiger en gezonder te worden en de kracht van Tao te laten ervaren. Dennis geeft persoonlijke én groepsbegeleiding vanuit zijn studio en meestal online. Het leven van vele mensen en ook dieren zijn daardoor significant veranderd.

Zijn passie en missie is om zoveel mogelijk mensen te bekrachtigen met Tao wijsheid en Tao mogelijkheden.
Dennis werkt in zijn praktijk met een krachtige Tao Kalligrafie Quantum Healing veld, samengesteld uit 13 speciale Tao Kalligrafieën. Maak kennis met Dennis en ervaar het allemaal zelf!

“Bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mocht opleiden heb ik al veel wonderbaarlijke healing en transformaties mogen meemaken. Ik voel me een gezegend mens. In de 10 jaar dat ik dit werk mag doen, zijn het de drie zinnen van Dr. Sha die telkens weer terugkomen: “Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen en de wereld te helen.”

Dennis Chan

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.