onze activiteiten in almere
oktober

 

Tao Healing Circles

Ben jij er klaar voor? 

Cirkels zijn al eeuwenlang een symbool van voltooiing, cycli, overgang, potentieel en een beweging die nooit eindigt. Het beschermt tegen chaos en onvoorspelbaarheid en nodigt uit tot vertrouwen in het universum. Het symboliseert de natuurlijke orde en vooruitgang die ons inspireert om door te gaan. In veel culturen wordt de cirkel gezien als een symbool van oneindigheid en perfectie. Wij doen ook iets heel bijzonders in cirkels: Tao Healing Circles.

Wat is Tao? Tao staat voor de Bron, de eenheid, de creërende kracht van alles. Iedereen geeft hier zijn of haar eigen naam aan. Wij noemen het Tao. Alles wat we doen vanuit Heart Solutions, is verbonden met Tao. Denk bijvoorbeeld aan Tao Meditatie, Tao Tai Chi, Tao Kalligrafie, Tao Zang, Tao Dans, Tao Feng Shui, Tao onderricht, Tao methodes & technieken, en zoveel meer.

Alle voorbeelden vallen onder de noemer Tao Healing. Waarom? Tao kent geen dualiteit, is alleen positief, puur, verlicht, verbindend, groter dan het grootst, kleiner dan het kleinst, kent geen tijd en geen vorm. Tao is de weg, de natuur en het leven. Tao is de ultieme schepper van alles en iedereen.

Door deelname in een Tao Healing Circle ervaar je iets magisch, iets onverklaarbaars, iets wat boven je bevattingsvermogen gaat.

Ervaar tijdens de Soul Healing avonden
TAO HEALING CIRCLE

Donderdag 12 oktober

Woensdag 18 oktober

Dinsdag 24 oktober

Soul Healing events

Soul Healing avond

Wil jij gezonder en gelukkiger zijn of werken aan meer harmonieuze relaties? Vraag jij je af waarom bepaalde uitdagingen in het leven telkens weer terugkomen? Wil je graag anderen helpen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je antwoord op levensvragen?

Dit zijn allemaal vragen die je niet standaard meekrijg in je opvoeding of opleidingen. Soul Healing kan antwoord hierop geven. Soul Healing gaat een stap verder dan alleen healing van het fysieke lichaam, verder dan healing met energetische energie.

Verbeter je gezondheid, relaties, financiën, en spirituele ontwikkeling.

ervaringen van deelnemers

”Ik voel mijn rugpijn van 9 jaren lang niet meer. Ik voel me stevig op de grond staan en alles lijkt wel nieuw.”

“Ik vind het leuk om iedere keer de verbeteringen te zien en de verandering te voelen in mezelf. Het geeft me vreugde.”

“Na een drukke werkdag met veel stress, ervaar ik in zo’n korte tijd de rust en ontspanning”

voordelen-tao-kalligrafie-schrijven

Heartfulness

In de afgelopen decennia hebben we al veel gehoord en gezien van Mindfulness. Maar is dit alles? Hoe zit het dan met Heartfulness en Soulfulness? Soulfulness is de ziel over materie. De ziel kan alles manifesteren. Soul healing is revolutionair en geeft mogelijkheden waar de reguliere geneeskunde soms geen antwoord meer op kan geven.
En waarom weten we er nog zo weinig van? Soul Healing is gebaseerd op de wel 5000 jaar oude geheimen en wijsheden, in een modern jasje, waarin de 5 niveaus van creaties worden teruggebracht naar deze tijd.
Ben jij daar klaar voor?

De kracht van de ziel is de sleutel die nu nodig is. De ziel kent zoveel boodschappen met zoveel potenties. Transformeer datgene wat blokkades veroorzaakt. De ziel is de baas. Heel de ziel en alles zal volgen.

Donderdag 12 oktober
19:30 – 21:30 uur

SOUL HEALING AVOND
TAO HEALING CIRCLE

 LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

(inloop vanaf 19:00 uur)

Woensdag 18 oktober
19:30 – 21:30 uur

SOUL HEALING AVOND
TAO HEALING CIRCLE

 LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

(inloop vanaf 19:00 uur)

Dinsdag 24 oktober
19:30 – 21:30 uur

SOUL HEALING AVOND
TAO HEALING CIRCLE

 LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

(inloop vanaf 19:00 uur)

Wat kan je verwachten?

Elke Soul Healing avond is uniek. De agenda kan helemaal anders zijn dan gepland. Precies wat nodig is voor de groep zal de flow van de avond ook gaan. Deze avonden zijn vooral bedoeld om een ervaring te geven. Kans is groot dat er 1 of meerdere individuele healing demo’s worden gegeven naast healing voor de groep. Daarom ook een warme uitnodiging om iemand mee te nemen die dit goed kan gebruiken. We zullen ook een korte uitleg geven over de 5 niveaus van creaties en hoe dit ons kan helpen in elk aspect van het leven. De avonden worden rijkelijk gevuld met veel ervaringen, blessings en healing, wijsheid, liefde en licht.

Dennis en Hetty zijn getraind en gecertificeerd tot één van de krachtigste Soul Healers en Teachers in Nederland door Dr. en Master Zhi Gang Sha.
Eén van zijn krachtige eenzinsgeheimen: “Transformeer de ziel eerst, dan zal transformatie van geest en lichaam volgen!”

Dennis: “Bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mocht opleiden heb ik al veel wonderbaarlijke healing en transformaties mogen meemaken. Ik voel me een gezegend mens. In de 10 jaar dat ik dit werk mag doen, zijn het de drie zinnen van Dr. en Master Sha die telkens weer terugkomen: “Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen en de wereld te helen.”

Hetty: “Ik wil je helpen te stralen van binnenuit, door vanuit het hart de verbinding te maken voor een gezonder en gelukkiger leven. Ik heb mijn leven getransformeerd met Tao teachings, wijsheid en technieken, die Dr en Master Sha mij persoonlijk heeft geleerd.”

Iedereen kan meer Healing ontvangen. Healing voor je fysieke, emotionele, mentale of zelfs je spirituele lichaam. Heb je gezondheidsproblemen? Heb je pijn? Heb je stress? Kan je moeilijk slapen? Leef in je angst of met veel boosheid? Zijn er relaties die niet in harmonie zijn? Wil je meer leven en beleven vanuit je hart? Of heb je financiële uitdagingen? Dit zijn allerlei voorbeelden waar je Healing voor kunt ontvangen. Natuurlijk kan je ook Healing ontvangen voor meer energie. Dat kunnen we allemaal goed gebruiken.

In oktober worden drie Soul Healing avonden gehouden met Tao Healing Circles begeleid door Dennis Chan en Hetty Tsang samen met vele andere Tao Healers in het PUUR Zentrum in Almere. We zullen o.a. onze Tao Hands gebruiken. Naast de Healing die je ontvangt leggen we je uit hoe Tao Hands werkt. Je hebt geen voorkennis of voorvereisten nodig om deel te nemen. Vele duizenden mensen over de wereld hebben de kracht, de mogelijkheden en het belang van Tao Hands Healing al ervaren.

We zien er naar uit om jou en misschien wel iemand die je meeneemt te verwelkomen op één of meerdere avonden deze maand. En wie weet ben jij binnenkort ook klaar om de stap te maken als Tao Hands Healer.

 

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.