ACTIVATE your Soul potential

de weg naar je hogere bewustzijn
voor Tao transformatie 

LIVE  op locatie in Almere
in het PUUR Zentrum (routebeschrijving)

Ben je opzoek naar je ware zelf? Wil je dieper contact maken met je eigen ziel? Komen je verlangens niet overeen met je realiteit? Wil je werken aan je hogere bewustzijn? Ben je klaar om  jouw zielpotentie te manifesteren? Ben je klaar voor Soul secrets?
In deze (korte) workshop maken we het pad vrij om dichter bij je ziel te zijn.  Dichter bij je ziel zijn is het verbinden met de bron, de Tao.  Wat is de Tao? Hoe kan Tao ons helpen voor deze transformatie(s)? Tao is de bron. Volg je de Tao, dan ervaar je bloei in je leven. Ga je in tegen de Tao, dan ervaar je uitdagingen in je leven. Deze workshop geeft jou de brug naar antwoorden en oplossingen op je zielenreis. Voor meer balans, harmonie, connectie, helderheid, vrede, vrijheid, hoop en het andere waar jij opzoek naar bent. De workshop is inclusief het ontvangen van een spirituele Tao licht transmissie, in een vorm van een spirituele gouden lichtbol.

geluk

De Helende kracht van een spirituele Tao licht transmissie

Over de wereld zijn er al miljoenen spirituele Tao licht transmissies overgedragen door Dr. en Master Zhi Gang Sha, of door één van de geautoriseerde leraren. Verbluffende resultaten die nu meer en meer worden verspreid bij de mensen. Mensen vertellen hun eigen verhaal. Deze kan je bekijken op:
Master Sha’s Heart Touching Stories (drsha.com)
.
Door het ontvangen van een spirituele Tao licht transmissie in de vorm van een gouden lichtbol, ontvang je onmetelijke kracht, zuiverende werking en helend vermogen van de Bron, voor jouw verzoek. Het brengt balans en brengt verbetering op alle gebieden in je leven, verheldering in je bewustzijn en verhoogt je levensenergie. Het brengt je dichter bij je zielpotentie.
Tijdens de workshop gaan we veel dieper in op de mogelijkheden van de Tao.  Niet alleen de theorie, maar vooral gericht op de oefeningen en oplossingen voor transformatie.

 

 “Ik heb de kracht om mezelf te helen”

“Jij hebt de kracht om jezelf te helen”

“Samen hebben we de kracht om alles en iedereen te helen”

~ Dr. en Master Zhi Gang Sha

Ervaar het zelf tijdens de workshop

zowel op zondag 23 juni

als op zondag 30 juni

10:00 – 13:00 uur

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.