onze activiteiten in almere
augustus

 

Soul Healing Miracles

Ben jij er klaar voor? 

Ervaar jij dat je ergens vastloopt, dat je ergens blokkeert en in rondjes draait opzoek naar antwoorden en oplossingen? Je bent er bewust van en tegelijkertijd lijkt alles niet goed te werken. Je bent wegen aan het bewandelen om dichter bij je hart en ziel te komen. Verbetering, verandering of zelfs een oplossing in je leven te vinden op het gebied van gezondheid (fysieke, emotionele, mentale en ook spirituele lichaam), relaties, financiën en allerlei ontwikkelingen. Of misschien wel het vinden van je ware zelf, je eigen bron van inspiraties, kracht, levenslust, verbinding, eenheid en jouw potentieel.

donderdag 24 augustus

SOUL HEALING AVOND
Ervaar de kracht van de Ziel
en
leer hoe je ieder aspect van je leven kan transformeren.

Soul Healing events

Soul Healing avond

Wil jij gezonder en gelukkiger zijn of werken aan meer harmonieuze relaties? Vraag jij je af waarom bepaalde uitdagingen in het leven telkens weer terugkomen? Wil je graag anderen helpen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je antwoord op levensvragen?

Dit zijn allemaal vragen die je niet standaard meekrijg in je opvoeding of opleidingen. Soul Healing kan antwoord hierop geven. Soul Healing gaat een stap verder dan alleen healing van het fysieke lichaam, verder dan healing met energetische energie.

Verbeter je gezondheid, relaties, financiën, en spirituele ontwikkeling.

ervaringen van deelnemers

”Ik voel mijn rugpijn van 9 jaren lang niet meer. Ik voel me stevig op de grond staan en alles lijkt wel nieuw.”

“Ik vind het leuk om iedere keer de verbeteringen te zien en de verandering te voelen in mezelf. Het geeft me vreugde.”
 

”Mijn oorsuizen is enorm verbeterd. Het is niet meer zo heftig .”

“Ik heb weer na lange tijd goed kunnen slapen. Wat bijzonder zeg. En mijn pijn aan mijn zijkant is ook helemaal weg.”

“Na een drukke werkdag met veel stress, ervaar ik in zo’n korte tijd de rust en ontspanning.” 

“Ik kon eigenlijk niet meer komen, omdat ik zoveel pijn had in mijn gebit. Pijn straalde uit naar mijn kin. Na de blessing was de pijn met wel de helft verminderd. “

voordelen-tao-kalligrafie-schrijven

Heartfulness

In de afgelopen decennia hebben we al veel gehoord en gezien van Mindfulness. Maar is dit alles? Hoe zit het dan met Heartfulness en Soulfulness? Soulfulness is de ziel over materie. De ziel kan alles manifesteren. Soul healing is revolutionair en geeft mogelijkheden waar de reguliere geneeskunde soms geen antwoord meer op kan geven.
En waarom weten we er nog zo weinig van? Soul Healing is gebaseerd op de wel 5000 jaar oude geheimen en wijsheden, in een modern jasje, waarin de 5 niveaus van creaties worden teruggebracht naar deze tijd.
Ben jij daar klaar voor?

De kracht van de ziel is de sleutel die nu nodig is. De ziel kent zoveel boodschappen met zoveel potenties. Transformeer datgene wat blokkades veroorzaakt. De ziel is de baas. Heel de ziel en alles zal volgen.

donderdag 24 augustus

19:00 – 21:00 uur
(inloop vanaf 18:30 uur)

Soul healing avond 

 

LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

Wat kan je verwachten?

Elke Soul Healing avond is uniek. De agenda kan helemaal anders zijn dan gepland. Precies wat nodig is voor de groep zal de flow van de avond ook gaan. Deze avonden zijn vooral bedoeld om een ervaring te geven. Kans is groot dat er 1 of meerdere individuele healing demo’s worden gegeven naast healing voor de groep. Daarom ook een warme uitnodiging om iemand mee te nemen die dit goed kan gebruiken. We zullen ook een korte uitleg geven over de 5 niveaus van creaties en hoe dit ons kan helpen in elk aspect van het leven. De avonden worden rijkelijk gevuld met veel ervaringen, blessings en healing, wijsheid, liefde en licht.

Dennis en Hetty zijn getraind en gecertificeerd tot één van de krachtigste Soul Healers en Teachers in Nederland door Dr. en Master Zhi Gang Sha.
Eén van zijn krachtige eenzinsgeheimen: “Transformeer de ziel eerst, dan zal transformatie van geest en lichaam volgen!”

Dennis: “Bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mocht opleiden heb ik al veel wonderbaarlijke healing en transformaties mogen meemaken. Ik voel me een gezegend mens. In de 10 jaar dat ik dit werk mag doen, zijn het de drie zinnen van Dr. en Master Sha die telkens weer terugkomen: “Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen en de wereld te helen.”

Hetty: “Ik wil je helpen te stralen van binnenuit, door vanuit het hart de verbinding te maken voor een gezonder en gelukkiger leven. Ik heb mijn leven getransformeerd met Tao teachings, wijsheid en technieken, die Dr en Master Sha mij persoonlijk heeft geleerd.”

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.