Over Heart Solutions

Heart Solutions brengt je naar de kern voor transformatie op ieder levensgebied. Transformeer je gezondheid, relaties, werk, financiën en spirituele ontwikkeling met de krachtige Tao teachings en Tao Kalligrafie. Ons hart neemt een centrale plaats in in ons lichaam, en is ook de kern van de oplossing voor alle fysieke, emotionele, mentale en spirituele uitdagingen. Heart Solutions brengt jou terug naar jouw hart. Heel je hart en ziel en de rest zal volgen.

magische-missie-heart-solutions

ONZE MAGISCHE MISSIE

Wij brengen met Heart Solutions mensen weer terug naar hun hart door middel van Tao teachings, het Tao Chang (Chang betekent veld) en Tao technieken. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen de weg van de Tao te leren, zodat ook zij vrijer, gelukkiger en gezonder door het leven gaan.
Tao heeft ons leven veranderd en laten zien dat er zoveel meer mogelijk is dan wat we met het blote oog kunnen zien. De magie die ons hart laat kloppen is ook de oplossing voor vele uitdagingen in het leven. Weer contact maken met deze magie en levenskracht, en bewustworden van dat alles een ziel heeft en verbonden is aan de Bron, is de sleutel die wij graag aan mensen willen geven. Onze manier van teachen is toegankelijk, krachtig en bewust en daarmee voor jong en oud geschikt. Zo maken we met elkaar een mooiere wereld; een plek waar een ieder zijn/ haar hart weer centraal stelt.

magische-missie-heart-solutions
Wat-is-het-hart

Wat is het Hart?

In één zin: je Hart is waar je ziel en je geest in huist. Ons fysieke, kloppende hart geeft ons leven. Ons spirituele hart ontvangt alle informatie over onszelf, onze voorouders, onze ervaringen, onze overtuigingen, onze gehechtheden, onze passie, etc. Door je met het spirituele hart te verbinden worden uitdagingen uit het fysieke leven verholpen en wordt bewust een oplossing gevonden voor ongemak en pijn. Het hart is de sleutel in de zoektocht naar een gezonder, gelukkiger en vrijer leven.

DE WEG NAAR JOUW MOOISTE LEVEN

In de kwantumfysica draagt alles en iedereen een bepaalde energie – een trillingsfrequentie. In de Tao wetenschap spreken we over de universele wet van Shen Chi Jing – het dynamische geheel van lichaam, geest hart en ziel. Alles en iedereen bevat Shen Chi Jing. Shen staat voor ziel. Chi staat voor energie. Jing staat voor materie.

Shen is de ziel, inclusief het hart en de geest (mind). Ziel is de informatie, ons hart is de ontvanger. Onze geest verwerkt alle informatie om de energie te activeren die leidt tot manifestatie in de materie. Zo ontstaat optimale balans op het diepste niveau, vanuit de kern – die gelijk is aan de frequentie van de Tao bron, wat leidt naar jouw mooiste leven.

Waar staat Heart Solutions voor?

Heart

Het hart staat voor een energetisch veld bestaande uit krachtige Tao Chang Kalligrafieën die een diepwerkend effect hebben op je leven. Het is de sleutel voor het vinden van alle oplossingen in het leven. Wanneer je dit weet en je verbindt met dit krachtige veld word je “opgetild” naar een hogere frequentie. Via deze verbinding in de Tao Chang krijg je toegang tot Transformatie en Wellness voor je gezondheid, relaties, werk, financiën en spirituele ontwikkelingen.

Solutions

Leven vanuit een liefdevol Heart met compassie is de Solution. De kracht voor iedere oplossing is nu, in het moment. Ontdek met ons diepgaande oplossingen in de verbinding met de Tao bron. Wat voorheen onmogelijk leek, blijkt een Heart Solution te hebben. Via persoonlijke coaching, begeleiding en hulp wordt er op maat gewerkt aan oplossingen die healing en transformatie geven. En ga voor een persoonlijke Tao Kalligrafie als oplossing voor specifieke uitdagingen in je leven, om diepgaande transformatie te ervaren.

Experience

Met Tao Kalligrafie en Tao Chang brengen we de oude traditionele wijsheden en technieken in een nieuwe vorm. Op deze manier worden de Tao teachings voor iedereen toegankelijk en kun je zelf ervaren welk effect het heeft op jou en jouw leven. Overtuig jezelf door de kracht van Tao Kalligrafie te komen ervaren. Neem deel aan onze Ontdekkingsreis met Tao Kalligrafie schrijven en maak kennis met Experience Heart Solutions.

Hetty & Dennis

Hetty en Dennis hebben sinds 2013 Tao training en onderricht ontvangen van Dr. en Master Zhi Gang Sha en zij zijn gecertificeerde Master Teachers en Tao Kalligrafie teachers in Nederland. Zij werken vanuit het hart en zien het als hun missie om mensen te helpen meer vanuit het hart te leven. Hun passie komt samen in Heart Solutions – waarmee een droom in vervulling gaat. Transformeer de ziel, heel het hart, en alles kan helen en zal volgen…

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.