Tao healing solutions

Verbeter je relaties, financiën, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling

Stap in het Tao Chang Transformatieve Veld en geef een boost in je leven. Ervaar de kracht van deze pure energie, wat direct verlichting en preventie geeft van fysieke klachten of mentale stress en indirect een positief effect heeft op je relaties, gezondheid, financiën, succes en persoonlijke ontwikkeling.

Een volledige wellness voor ziel, hart, geest en lichaam.

Heart Solutions begeleidt je daarin. Dit wordt gedaan zowel in een actieve als passieve vorm, staand, zittend en zelfs liggend, waarbij onder andere rustige beweging, ademhaling, visualisatie, klank en muziek wordt gebruikt.

In een gesprek met Hetty of Dennis, zullen zij de mogelijkheden en opmaat een traject met je bespreken. Zij zullen ook in het bijzonder uitleggen welke Tao Technologieën gebruikt kunnen worden. Hun leraar, Dr. & Master Zhi Gang Sha, heeft vele Tao Technologieën mogelijk gemaakt. Hetty en Dennis zijn gecertificeerd om vele mogelijkheden toe te passen. Een aantal daarvan zijn: permanente Tao lichttransmissies, Tao Hands, Tao Kalligrafie, Tao Song, Tao Dance, Tao Water, Tao Chang, …. en nog veel meer.

Maandelijks zijn er verschillende mogelijkheden om een boost te ontvangen voor een betere gezondheid, harmonieuze relaties, bloeiende financiën en mooie ontwikkelingen. Advies is om telkens in een periode van 2 weken mee te doen met het aanbod.

 

tao-chang-transformatie-heart-solutions

Tao healing solutions

OKTOBER

tao-veld-transformatie-heart-solutions

Tao  healing solutions

NOVEMBER

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.