Tao Kracht van je innerlijke essentie

 LIVE  op locatie: PUUR Zentrum te Almere 

Wat is je innerlijke essentie?

Innerlijke essentie is de waarheid die je van oorsprong hebt gekregen, jou vormt en je leven bepaalt.

Innerlijke essentie bestaat uit meerder lagen. Alle lagen zijn even belangrijk en vormen één geheel. Deze lagen zijn Shen, Qi en Jing. Shen Qi Jing vertelt wie jij bent. Shen Qi Jing bevat het verhaal van je leven, je kern en je ziel. Shen is de ziel, inclusief het hart en de geest. Qi is energie en Jing is materie.

essentie

De universele wet van Shen, Qi en Jing
(5 niveaus van Creatie)

Wij geloven erin we dat ieder mens de kracht heeft om zichzelf te helen. Ook wel het zelfhelend vermogen van de mens genoemd. Jij als persoon staat centraal. Jouw eigen beleving van alles samen. Je gedrag, je omgeving, je situatie en je relaties. Alle gevolgen van alle gedachten, energie, emoties en lichamelijke gevoelens tezamen. Maar ook diegene die je bent onder al deze lagen, je ziel, je innerlijke essentie.

Deze laatste, de ZIEL, zetten we graag voorop. Je zou kunnen zeggen dat we als uitgangspunt nemen dat de ZIEL de baas is.

“Heel de ziel eerst, en de rest zal volgen.” ~ Dr. & Master Zhi Gang Sha

Wat is de ziel?

De Ziel is de totale beschikbare informatie. Quantum Fysica leert dat alles informatie is. Tao Wetenschap leert ons dat alles informatie is, het Hart is de ontvanger van de informatie, de Geest is de processor, Qi, de energie, is de verplaatser van informatie, Jing is Materie en is de transformator van de informatie.

De universele wet van Shen, Qi, Jing is een informatiesysteem, een creatie systeem, een transformatie systeem. Hiermee wordt bedoeld dat als je de informatie verandert, je uiteindelijk alles kan veranderen of te wel kan creëren.

Het is het proces van creatie en manifestatie: positieve informatie creëert goede gezondheid, harmonieuze relaties en bloeiende financiën; negatief informatie produceert ziekte en uitdagingen.

De wet van SQJ is het balanceren van je informatiesysteem.

De Ziel is een informatie opslagplaats gegenereerd uit ervaringen die je hebt gehad sinds je geboorte in dit leven (en vorige levens, als dat is wat je gelooft). De ziel is de inhoud van informatie binnen het kwantumveld. Elke orgaan, cel, DNA en molecuul heeft zijn eigen kwantumveld.

Kwantumwetenschap zegt dat alles en iedereen een optelsom is van negatieve en positieve informatie, energie en materie. Dat geldt niet alleen voor de mens maar ook voor dieren, relaties, financiën en meer.

Workshop

In de workshop zullen we dit verder uitleggen hoe dit werkt. We geven je meerdere krachttechnieken mee, zodat je kan blijven werken aan Soul Healing. Je ontvangt oude wijsheden die je misschien nog nooit eerder van hebt gehoord. Elk moment in de workshop kan voor jou de grote transformatie zijn. En het meest bijzondere is dat je de keuze hebt om een permanente spirituele Tao lichtoverdracht gouden lichtbal en vloeistof van de bron kan ontvangen voor je gezondheid (t.w.v. €70).

Deelname alleen workshop: €55

Deelname workshop inclusief Tao lichtoverdracht voor één gezondheidsaspect: €105 (i.p.v. €125)

Daarbij ontvang je ook 2 weken lang, 6 online Tao groepspractica (t.w.v. €35). Activeren en verder werken met je Tao lichtoverdracht is belangrijk.

-bonus-

De Magie van Tao Kalligrafie (gratis)
Tijd: 10:00 – 11:30u
Zowel online als  LIVE op locatie (inloop vanaf 9:30u)

Optioneel kan je voor meerdere situaties voor je gezondheid of andere aspecten in je leven spirituele bekrachtiging en Soul Healing ontvangen. Dit wordt verder uitgelegd tijdens de workshop.

Een Tao lichtoverdracht geeft je Tao Kracht met Tao Shen Qi Jing.

Eén van de bekrachtigingszinnen van onze leraar Dr. en Master Zhi Gang Sha is:

 “Ik heb de kracht om mezelf te helen”

“Jij hebt de kracht om jezelf te helen”

“Samen hebben we de kracht om alles en iedereen te helen”

Ervaar het zelf

De kracht van een Tao lichtoverdracht gaat werkelijk boven ons bewustzijn. Wil je weten of de Peer zoet smaakt, proef het. Wil je weten of Soul Healing werkt, ervaar het zelf.

Er zijn veel verschillende positieve ervaringsverhalen van mensen over de wereld die de technieken en wijsheden hebben toegepast van Dr. & Master Sha in hun leven, voor hun proces van healing, preventie, versterking, verjonging, intelligentie en totale levenstransformatie inclusief gezondheid, relaties, financiën en spirituele ontwikkeling. Lees deze op Testimonials – Master Sha (drsha.com).

We zien je graag op deze zondag 23 juli in Almere. Als je meedoet met het ochtendprogramma, de magie van Tao Kalligrafie, denk dan aan je lunchpakket

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.