Tao Kalligrafie schrijven

 

Schrijf jouw Tao (de weg) naar een rijker, gezonder en vervullend leven

Ga mee op ontdekkingsreis met Tao Kalligrafie schrijven iedere maandag en/of donderdag van 10.00 – 11.15 uur. Tijdens de ontdekkingsreis maak je kennis met en leer je zelf jouw eigen kalligrafie schrijven. Ervaar het effect van Tao Kalligrafie voor jouw leven nu zelf!

Wat is Tao Kalligrafie?

Tao Kalligrafie is een unieke vorm van Chinese kalligrafie, gebaseerd op Yi Bi Zi, wat betekent dat het karakter geschreven wordt in één penseelbeweging. Tao Kalligrafie is veel meer dan een prachtig ogende kunstvorm. Het is een krachtig middel voor het bevorderen en behouden van balans en gezondheid en is bij uitstek geschikt voor diepe transformaties.

Het is een mystieke beweging, waarin energie vertaald wordt naar een kalligrafie afbeelding. In iedere kalligrafie ligt een specifieke frequentie verborgen vanuit de Tao. Door de beweging van de kalligrafie te volgen, te chanten of deze zelf te schrijven worden de kwaliteiten van de kalligrafie vrijgegeven en overgebracht naar jouw eigen leven.

verbinden-met-de-bron

Waarom Tao Kalligrafie schrijven?

Door het schrijven van de Tao Kalligrafie verbind je je met de onmetelijke kracht, zuiverende werking en transformatie vermogen van de Bron. Het kan alles in je leven weer in balans brengen, en brengt verbetering op alle levensgebieden, verheldering in je bewustzijn en verhoogt je levensenergie.

Wanneer je een specifieke en hardnekkige uitdaging hebt in jouw persoonlijke leven op fysiek, mentaal of emotioneel niveau of je wilt meer flow, plezier en helderheid ervaren in je persoonlijke relaties, financiën of je gezondheid, dan kun je hier nu snel en gemakkelijk verbetering in brengen door de transformerende werking van Tao Kalligrafie.

Ervaar wat de helende kracht van het Tao Quantum Technologie & Transformatie veld voor jouw leven kan betekenen.

Verbeter je gezondheid, relaties, financiën, en spirituele ontwikkeling.

ervaringen van deelnemers

Ik vind kalligraferen zo fijn omdat ik een gevoel van verbondenheid krijg met mezelf, met alles en iedereen, een  eenheidsgevoel!

“Ik vind het leuk om iedere keer de verbeteringen te zien en de verandering te voelen in mezelf. Het geeft me vreugde.”

“Na een drukke werkdag een Kalligrafie eerst volgen, dán mijn penseel pakken en hem zelf schrijven: wat een fantastisch middel om mijn hoofd leeg te krijgen! Volgen en schrijven van een Kalligrafie is inmiddels voor mij meditatie en in verbinding komen met mezelf geworden.”

“What you write is what you become.”

—Dr & Master Sha   

voordelen-tao-kalligrafie-schrijven

Voordelen van Tao Kalligrafie

Er is uit onderzoek gebleken dat Tao Kalligrafie grote voordelen heeft op de gezondheid en welzijn van alle mensen die ermee in aanraking komen. Het bekijken en volgen van een Tao Kalligrafie geeft geweldige vooruitgang en positieve invloed op de gezondheid en het levensgenot bij jong en oud. Het geeft mensen die een levensverandering doormaken, of die veel op  hun bordje hebben meer rust, en vertrouwen. Het werkt stress verlagend en is super ondersteunend in elk veranderingsproces.

Tao Kalligrafie is een manier om mensen te helpen weer in verbinding te laten komen met de heelheid, gezondheid en levenskracht van de Bron.

Een Hardnekkige uitdaging vraagt om een Heart Solution

Wil je professionele begeleiding bij een levensvraagstuk of uitdaging in je gezondheid boek dan een persoonlijke Tao Kalligrafie sessie met Dennis of Hetty.

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.