Hetty Tsang

Hetty Tsang is een van gecertificeerde Master Teacher van de Tao Academy Instituut in Canada en persoonlijk getraind door Dr. en Master Zhi Gang Sha. Zij geeft persoonlijke consulten, workshops en Tao Kalligrafie trainingen, waar ze met veel toewijding en plezier de Tao wijsheid weet over te brengen op geheel eigen wijze, in zachtheid en helderheid.

Iedereen is opzoek naar meer balans ziel, hart, geest en lichaam.

Het is Hetty’s missie om mensen te laten ervaren hoe de helende kracht van het Tao veld meer gezondheid, geluk en balans in het leven kan brengen.

Haar diepe verlangen en grote kracht zit in de innerlijke schoonheid en kracht van mensen naar buiten brengen. Ze helpt met hart en ziel vrouwen die vruchtbaarheidsproblemen of tegenslagen ervaren om zich te openen voor wat er door hen heen geboren wil worden. Ze heeft persoonlijk veel ervaren op dit gebied en biedt op maat Heart Solutions aan lotgenoten en helpt ook in het vinden van harmonieuze relaties. Deze reis heeft een meest positieve wending gegeven aan haar levensdoel en missie.

Dr. en Master Zhi Gang Sha heeft haar geïnspireerd en getraind om dit mogelijk te maken. Ze is verder bekrachtigd en werkt met een Tao veld, gevormd door Tao Kalligrafieën.

“Ik wil je helpen te stralen van binnenuit, door vanuit het hart de verbinding te maken voor een gezonder en gelukkiger leven. Ik heb mijn leven getransformeerd met Tao teachings, wijsheid en technieken, die Dr en Master Sha mij persoonlijk heeft geleerd.”

Hetty Tsang

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.