Tao Healing Day
 

de weg van transformatie voor je gezondheid, relaties, financiën en meer

samen met Francisco Quintero
27 oktober 2024

Bij deelname aan de Tao Healing Day event ontvangt iedere deelnemer een Soul Operation en een Tao regenboog lichtschat van liefde en licht in een vorm van een lichtbol en vloeistof van de bron voor een gezondheidsverzoek.

De Tao Healing Day event is een online event. We kunnen ook 8 mensen LIVE ontvangen bij ons op de praktijkruimte. Wie graag LIVE in Almere wilt meedoen, wacht niet te lang, vol is vol.

BONUS: ontvang bij deelname een 50% kortingscoupon voor je eerst volgende Xi Qing Hu Zhuo sessie.
Dit is een oude krachtige ademhalingsoefening Xi Qing Hu Zhuo. Xi is inademen, Qing is positieve informatie, energie en materie, Hu is uitademen en Zhuo is negatieve informatie, energie en materie. In één zin: Het leven is in- en uitademen. Het is zo simpel. Iets wat we allemaal al doen. Maar nu in een Tao veld met de 10 grootste Tao kwaliteiten. Vele duizenden mensen over de wereld passen het toe als een complementaire toevoeging voor hun welzijn.

 

Zondag 27 oktober
15:00 – 18:00 uur

via ZOOM online
en LIVE in Almere (max. 8 personen)

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.