Francisco Quintero
 

hoofddocent van Dr. en Master Zhi Gang Sha

LIVE in Nederland – Almere
1 + 2 oktober 2024

Ga mee op een inspirerende reis van gezondheid, welzijn en spiritueel ontwaken met Francisco Quintero. Nadat hij zijn hoge bloeddruk had overwonnen door middel van Soul Mind Body Medicine, wijdde hij zijn leven aan het verspreiden van de leer van Master Sha. Met een passie voor intuïtieve ontwikkeling en spirituele vooruitgang biedt Francisco transformatieve cursussen aan zoals “Open Your Spiritual Channels”. Doe met hem mee en ontdek parels van wijsheid voor het creëren van een vreugdevol leven en uitbreiding van intuïtieve vermogens.

Francisco Quintero is een gecertificeerde Master Teacher en Practitioner, opgeleid door de wereldwijd bekende spirituele leraar en humanitaire Master Zhi Gang Sha, de auteur van Divine Joy: How to Find Joy in Daily Life, en co-auteur van Greatest Love: Unblock Your Life in 30 Minutes a Day with the Power of Unconditional Love.

Als hoofddocent en trainer van de Tao Academy heeft hij wereldwijde trainingsprogramma’s geleid en ontwikkeld op basis van de leer van Master Sha. Met zijn expertise en kennis heeft Francisco geholpen bij de training van meer dan 6000 Tao Hands Practitioners, Soul Teachers and Healers en Soul Communicators wereldwijd. Hij is te zien geweest op de Duitse televisie en BBC Radio en in talloze Europese publicaties. Francisco leert anderen hoe ze uitdagingen in het leven kunnen overwinnen en een vreugdevol leven kunnen creëren door gebruik te maken van eenvoudige maar krachtige Tao wijsheden en technieken.

Dinsdagavond 1 oktober
(voor Tao Hands Practitioners):
De leer van een verlichte Tao meester – Wijsheid en oefeningen van Master Sha

Woensdagavond 2 oktober:
Transformeer je leven met de wijsheid en technieken van de wereldberoemde spirituele leraar Master Sha

Dinsdag 1 okt
19:00 – 21:30 uur

voor TAO HANDS PRACTITIONERS
met onze speciale gast Francisco Quintero

 via ZOOM en LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

“potluck” met Francisco van 17:00 – 18:30 uur
zaal open voor de presentatie vanaf 18:30 uur

Woensdag 2 okt
19:00 – 21:30 uur

NEEM IEMAND MEE, IEDEREEN IS WELKOM
met onze speciale gast Francisco Quintero

via ZOOM en LIVE op locatie
PUUR Zentrum in AlmereLocation Icon Png Transparent 205063 Free Icons Library - Gambaran

zaal open vanaf 18:30 uur

Soul Healing events

vragen?

Voel je vrij om je vragen aan ons te stellen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@heartsolutions.eu of je kan onderstaand formulier invullen.